Сръбският център Никола Йокич поведе Денвър Нъгетс при драматичната победа

...
Сръбският център Никола Йокич поведе Денвър Нъгетс при драматичната победа
Коментари Харесай

Кош в последната секунда на Йокич осигури драматичен успех за Денвър над Голдън Стейт в НБА

Сръбският център Никола Йокич поведе Денвър Нъгетс при трагичната победа над Голдън Стейт Уориърс със 130:127 като посетител в дуел от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).

Йокич осъществя 34 точки, 9 битки и 10 асистенции за триумфа, който той еднолично обезпечи за настоящия първенец в НБА с точна пукотевица от отдалеченост със сирената в края на постоянното време.

За Нъгетс Арън Гордън също се показа на равнище и способства с 30 точки и 9 битки за успеха, която бе под №8 за Денвър в последните им девет против.

От другата страна огромната звезда на Уориърс Стеф Къри приключи с 30 точки, 4 битки и 6 асистенции.

В подреждането Денвър Нъгетс заема 3-о място в Западната конференция с баланс 25-11, до момента в който Голдън Стейт е на 11-ата позиция с 16-18.



В различен мач от миналата нощ гръцкият национал Янис Адетокунбо избухна с 44 точки, 14 битки и 7 асистенции за успеха на неговия Милуоки Бъкс над Сан Антонио Спърс със 125:121 като посетител.

Деймиън Лилард се включи с 25 точки, 4 битки и 10 асистенции за Бъкс, а Крис Мидълтън добави 12 точки, 3 битки и 5 асистенции.

В същото време за домакините от Сан Антонио Девин Васел вкара 34 точки и добави 6 битки, до момента в който Виктор Уембаняма приключи с 27 точки и 9 битки.

С триумфа Милуоки Бъкс към този момент с актив от 25 победи и 10 провали, като " елените " остават на 2-ото място в Източната конференция, а в това време Спърс са на дъното на Запад с баланс 5-29.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР