Сръбският специалист Владан Милоевич е един от най-желаните варианти на

...
Сръбският специалист Владан Милоевич е един от най-желаните варианти на
Коментари Харесай

Искат треньор на Цървена звезда да води ЦСКА

Сръбският експерт Владан Милоевич е един от най-желаните разновидности на управлението на ЦСКА за нов старши треньор на тима.

48-годишният Милоевич изведе "Цървена звезда " до купата в Сърбия още в първия си сезон на кормилото на клуба, а под негово управление "червено-белите " се показаха мощно и в Лига Европа, като минаха груповата фаза на конкуренцията и доближиха до 1/16-финалите, където отпаднаха от съветския ЦСКА Москва след минимална загуба с 0:1 като посетител и 0:0 като хазаин.

Милоевич има контракт с белградския гранд до 30 юни. Евентуалните договаряния с него няма да бъдат леки, тъй като от управата на "Цървена звезда " също желаят да задържат наставника.

Специалистът има съществени триумфи напоследък, като през 2015 година печели Купата на Сърбия със скромния "Чукарички " след победа с 1:0 на финала над "Партизан ".

През идващия сезон той поема кипърския "Омония ", с който също доближава до финала на шампионата за националната купа, а през акция 2016/2017 под негово управление "Паниониос " приключва на пето място в класирането в гръцкия шампионат и печели квота за Лига Европа, заяви БТВ.

Пропмняме, че във вторник ЦСКА освободи Стамен Белчев поради незадоволителни резултати, а до края на сезона отборът ще бъде воден от Христо Янев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР