Сръбският президент заяви днес, че Сърбия има различно виждане за

...
Сръбският президент заяви днес, че Сърбия има различно виждане за
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия има различно виждане за бомбардировките на НАТО през 1999 година

Сръбският президент съобщи през днешния ден, че Сърбия има друго виждане за бомбардировките на НАТО през 1999 година от 19-те страни, взели участие в тях, съобщи Танюг, представена от.
Помолен да разяснява вчерашно изказване на немския дипломат Томас Шиб, че бомбардировките на Югославия през 1999 година са били нужни за предотвратяването на " филантропична злополука и геноцид в Косово ", Вучич означи, че не би споделил нищо неприятно и обидно за дипломат Шиб, който просто е повторил обяснението, което НАТО показа като опрощение за въздушните набези.
 НАТО ще употребява мощ даже при експанзия с невоенни средства НАТО ще употребява мощ даже при експанзия с невоенни средства
НАТО има намерение да употребява мощ даже в случаи, когато експанзията по отношение на някоя от страните-участнички се прави с невоенни средства....
" Сигурен съм, че в този миг дипломат Шиб е трябвало да отговори по метод, който дава отговор на немската политика ", сподели Вучич. Сръбският президент сподели, че от време на време е добре да се чуят такива изказвания, с цел да стане ясно какво мислят за тези събития развитите страни и тези, които са взели участие в бомбардировките.
" Нашата работа е да отговорим и да кажем, че не е истина, че гледаме на нещата по различен метод. Трябва да работим и да сътрудничим с Германия, която е най-големият вложител и основен търговски сътрудник на Сърбия. Това не е единствено въпрос на пари, а и на промени в страната. Ние би трябвало да кажем с какво сме съгласни и какво не, гордо да пазиме своята позиция, само че и да гледаме да пазим достолепието на тези, които са ни другари, да не трансформираме приятелите в неприятели ", сподели Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР