Сръбският президент заяви, че планира да говори в руската Дума

...
Сръбският президент заяви, че планира да говори в руската Дума
Коментари Харесай

Вучич с изненада за Путин - ще говори в Москва на руски

Сръбският президент съобщи, че възнамерява да приказва в съветската Дума и по малкия екран на съветски език по време на идното си посещаване в Русия. По-рано сръбският държавен глава съобщи, че предварителната дата за срещата му с съветския президент Владимир Путин е планувана за 25 ноември в Москва, напомня БГНЕС.

Днес Вучич посети гимназията в белградския квартал Земун, която е приключил. Там той се срещна с управлението на учебното заведение и с учителката по съветски език Ирина Галкина. " Всеки втори ден от седмицата отивам на курс по съветски език, с цел да подобря знанията си. Ще приказвам в Държавната Дума и по съветската телевизия за първи път на съветски език. Гледайте и ми кажите, в случай че нещо не е наред ", обърна се той към учителката.
 Путин дефинира предварителна дата за среща с Вучич Путин дефинира предварителна дата за среща с Вучич
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви през днешния ден, че е получил предварителната дата 25 октомври за срещата с президента на Русия Влад...

Сръбският външен министър Никола Селакович съобщи, че енергетиката се чака да бъде една от главните тематики на идната среща сред президентите на Сърбия и Русия. По-рано Вучич съобщи, че се надява да разиска с съветския президент удобни цени на газа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР