Сръбският президент Александър заяви, по повод нон-пейпъра за решението за

...
Сръбският президент Александър заяви, по повод нон-пейпъра за решението за
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия не трябва да приеме признаването на самопровъзгласилото се за независимо Косово

Сръбският президент Александър съобщи, във връзка нон-пейпъра за решението за Косово, че Сърбия не може да го одобри заради „ признаването на Косово и Метохия “, до момента в който за всичко останало в никакъв случай няма да получим по-добър нон-пейпър “. „ Сърбия не може и не би трябвало да одобри признаването на самопровъзгласилото се за без значение Косово “ , съобщи президентът, осведоми БГНЕС.
" Повярвайте ми, те няма да играят с огъня, по тази причина в никакъв случай няма да получим по-добър нон-пейпър ", сподели Вучич. Той съобщи, че би трябвало да се продължи със задълбочени и съществени вложения в армията, тъй като това е единственият поръчител за мир и може превантивно да засегне всеки, който би помислил за експанзия. „ Сърбия не е слаба, даже не е покрай това което беше през 1999 година или през 2008 година и 2009 година Това го знаят и тези, които обичат да си играят с огъня ", уточни в умозаключение Вучич.
 Вучич чака разговорът с Косово да продължи през май Вучич чака разговорът с Косово да продължи през май
Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи след среща в Брюксел със специфичния представител на Европейски Съюз Мирослав Лайчак, че чака покана з...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР