Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че е дошъл в

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че е дошъл в
Коментари Харесай

Вучич в Косово: Дойдох, за да се запазят мирът и стабилността

Сръбският президент Александър Вучич съобщи през днешния ден, че е пристигнал в Косово за да се запазят мирът, стабилността и напъните да се подобрят връзките сред сърби и албанци в бъдеще, съобщи организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция.
 Борисов: Вучич и Тачи да решат проблемите сред Сърбия и Косово, мощни са
Вучич приказва край язовира на Водноелектрическа централа Газивода в северната част на Косово, една от спирките на двудневната му аудиенция в Косово.

Сърбия вложила съвсем 128 милиона динара в реконструкцията на язовир " Газивода ", уточни сръбският президент и разгласи, че до края на септември ще бъдат обезпечени още 12 милиона динара за тази цел.

На въпрос на публицисти за негативната позиция на немския канцлер Ангела Меркел по отношение на концепцията за разграничение, Вучич съобщи, че неговата власт е надалеч по-малка спрямо нейната, само че ще направи всичко за разрешаване на косовския проблем.

" Властта ми е толкоз дребна спрямо Ангела Меркел, само че това не значи, че не можем да помогнем на нашите хора ", сподели той. 

Вучич посочи още, че като президент на Сърбия прави това, " което е действително, което е допустимо, а това е да загубим допустимо минимум и да извлечем оптималното за нашия народ ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР