Сръбският президент Александър Вучич заяви, че опозицията най-накрая трябва да

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви, че опозицията най-накрая трябва да
Коментари Харесай

Вучич във вербална контраатака заради протестите срещу него

Сръбският президент Александър Вучич съобщи, че " опозицията най-сетне би трябвало да каже на хората какво желае, без значение дали става въпрос за избори или за неговата глава ". Той упорства за изясненост, тъй като, както споделя, " другояче те не могат да завоюват и да дойдат на власт ", оповестява в днешното издание сръбският вестник " Телеграф ", представен от БГНЕС.
Вучич написа в авторски текст на вестника, че е ясно, че опозиционните водачи не желаят да отидат на избори, тъй като " са изгубили безапелационно " всички избори през последните седем години. " И в случай че не става дума за избори, тогава каква е задачата? Какво желаят да вършат, когато влязат в РТС, когато дойдат в президенството, с цел да го обкръжат, когато възнамеряват срещи, на които щяла да се събере цяла Сърбия ", пита Вучич.
Той добавя, че опозицията " ще откри хора, които на смешка " ще го смъкват от власт без избори, също както " се майтапят с бесилките ". " В тази страна властта се печели на избори, а тези, които го желаят по различен метод - дано го кажат ясно. Не бива да се крият зад децата или зад всички, които са недоволни със или без причина, или зад глупави смешки ", написа още Вучич.
Сръбският президент упорства, че болшинството в Сърбия, тези, които не се разхождат, не нападат никого и не заплашват, за тях е ясно кой и какви са водачите на СзС (Съюз за Сърбия), както им е ясно, че той не има намерение да се откаже или да си тръгне, " в случай че ще и тримата водачи да дойдат с тестери и бесилки. "
Според сръбския президент по време на 25-годишната си политическа кариера той има провали и завоюва изборите, само че " в никакъв случай не е направил нищо принудително ". Той споделя, че е отговорен, че не може да премълчава, когато би трябвало да каже истината и декларира на опозиционните водачи, че за тях няма да гласоподават на изборите " даже тези, които се разхождат и обсаждат президентството “.
" На изборите ще получите отговор, който заслужавате. Ясен и прецизен. Истинският отговор за тези, които считат, че през днешния ден те могат да лъжат Сърбия по същия метод, както и преди ", безапелационен е Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР