Сръбският президент Александър Вучич заяви, че не вижда никаква причина

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви, че не вижда никаква причина
Коментари Харесай

Вучич не се плаши от срещата Путин, съвестта му е чиста

Сръбският президент Александър Вучич съобщи, че не вижда никаква причина срещата му с съветския президент Владимир Путин на 4 декември в Сочи да не премине добре и в случай че са нужни някакви уточнения, той не бяга от тях, съобщи " Танюг ".
" Ако би трябвало нещо да изясняваме, не тичам от това. Съвестта ми е чиста като сълза ", сподели Вучич, отговаряйки на журналистически въпрос какво чака от срещата с Путин и дали ще приказват за шпионската спекулация в Сърбия.
Вучич посочи, че е президент на Сърбия и от него се чака да пази ползите й, което ще прави постоянно.
По-рано тази седмица Вучич подреди на военното разузнаване да проверява допустима шпионска спекулация по отношение на оповестен на 17 ноември в YouTube видеозапис, на който се допуска, че чиновник на съветското разузнаване дава пари на представител на сръбските сили за сигурност.
Сръбският президент ще отиде в Сочи там с огромна и сериозна делегация, тъй като срещата с съветския президент е доста значима. Той добави, че счита Путин за огромен другар на Сърбия.
Вучич акцентира, че Русия може да се гордее с другарството си със Сърбия, като напомни, че Сърбия е единствената страна, която не вкара наказания против Москва и в нито един интернационален конгрес не е гласувала срещу ползите на Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР