Сръбският президент Александър Вучич подари куче на руския си колега

...
Сръбският президент Александър Вучич подари куче на руския си колега
Коментари Харесай

Путин си тръгва от Белград с овчарката Паша

Сръбският президент Александър Вучич подари куче на съветския си сътрудник Владимир Путин, който е на посещаване в Белград. Както, за изненадата разкриха по-рано източници от администрацията на Вучич.

През 2010 година подобен подарък Путин получи и от премиера Бойко Борисов при визитата си у нас. Тогава гостът бе удивен от дребната каракачанска овчарка Йорго.

В Белград през днешния ден сръбският хазаин му подари Югославска овчарка (Шарпланинец).

Тримесечното кученце, което Путин незабавно прегърна, се споделя Паша. Видимо весел той сподели на съветски, че животинчето е „много сладко“.

Оказа се, че Паша към този момент е подготвена за пътуването до новия си дом в Русия. Тя към този момент има паспорт, с който ще пътува до Москва още довечера.
 x0ik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrrn01eqv8vmdniy2izotnjymq3mtazzmewmwm3otrizdawzjnkyzmucg5nkzmczqjcaighmae  ylek9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpzn01eqv8vyjcyzdy2mgvimdiwytexnduymzkzyjhimdq5mzgyyjguanblz5cbotab  zphk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dnn01eqv8vnwrmzgmyntg2ztzjotfkmwq4mmq3m2rkyjgxnwnln2uucg5nkzmczqjcaighmae  54235432534
Шарпланинската овчарка е порода кучета, появили се за пръв път на Балканския полуостров. Използва се като надзирател на пастирски стада по планински пасища, като служебно и охранително куче. Според легендата предците на тези кучета – тибетските мастифи – са импортирани с източните походи от воините на Александър Македонски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР