Сръбският президент Александър Вучич е изписан тази сутрин от болницата,

...
Сръбският президент Александър Вучич е изписан тази сутрин от болницата,
Коментари Харесай

Сръбският президент Вучич вече е изписан от болницата

Сръбският президент Александър Вучич е изписан тази заран от болничното заведение, заяви РТС. В петък по обяд той беше признат във ВМА в Белград заради сърдечно-съдови проблеми и съобщи в събота, че от понеделник ще бъде още веднъж на работа.
Министърът на опазването на здравето Златибор Лончар изясни, че е имало заплаха за живота на Вучич. По думите му сръбският президент има хронични, леки сърдечни проблеми, само че здравето му се влошило в петък, и президентът решил да се подложи на проучвания.
Съветничката на Вучич за връзки с медиите Сузана Василевич сподели в неделя по телевизия Пинк, че президентът е прекарал два дни на системи, само че бил малко по-добре. Тя добави, че се надява Сърбия да преодолее " тази съвсем покруса ".
" Той беше толкоз зле, че самичък изиска да бъде отведен в болничното заведение ", сподели Василевич и добави, че се надява Вучич ще стартира да слуша лекарите малко повече и да бъде подложен на терапия.
Президентът е получил редица известия от международни политици, в това число Макрон, албанският министър председател Борут Пахор, Додик, съобщи Василевич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР