Сръбският премиер може да започне да използва вилата в Белград,

...
Сръбският премиер може да започне да използва вилата в Белград,
Коментари Харесай

Ана Бърнабич се готви да се настани във вилата на вдовицата на Тито

Сръбският министър председател може да стартира да употребява вилата в Белград, която беше населявана десетилетияот Йованка Броз, вдовицата на.
С държавно разпореждане вилата на ул. " Княз Александър Караджорджевич " в Дедине е сложена в оборудванията за представителните потребности на Република Сърбия. Решението е оповестено в държавен вестник и е подписано персонално от Ана Бърнабич.
 Бърнабич: Новото държавно управление с шест съществени цели Бърнабич: Новото държавно управление с шест съществени цели
В работата на новото държавно управление на Сърбия ще има последователност на активността на държавните управления от 2014 и 2017 година, съобщи министър-предс...
Не е известно по кое време Бърнабич ще се реалокира в държавната вила, само че постройката е съвсем изцяло подготвена за премиера и нейното семейство.
Вилата на Йованка е реновирана за първи път от съвсем шест десетилетия през предходните месеци, а медиите преди този момент писаха, че нейното възобновяване коствало от 30 до 50 милиона динара (340 000 евро), до момента в който шефът на Републиканската администрация за парцели Йован Воркапич преди този момент сподели, че за цялостна реорганизация на оборудването са нужни към 2,5 милиона евро.
Йованка Броз, вдовица на някогашния президент на СФРЮ Йосип Броз Тито, умря на 20 октомври 2013 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР