Сръбският патриарх Ириней е в тежко състояние и е интубиран.

...
Сръбският патриарх Ириней е в тежко състояние и е интубиран.
Коментари Харесай

Сръбският патриарх Ириней в тежко състояние

Сръбският патриарх Ириней е в тежко положение и е интубиран. Това разгласи президентът на страната. Няколко часа по-рано положението му е било доста по-добро, заяви РТС. 
По-рано в няколко сръбски медии се появи информация за гибелта на 90-годишния патриарх. От военно-медицинския център „ Карабурма “, в който се лекува патриархът, отхвърлиха това. За неговото лекуване са пристигнали особено лекари от Русия.
 Сръбският патриарх Ириней приет в болница с влошено здраве поради ковид Сръбският патриарх Ириней приет в болница с влошено здраве поради ковид
Сръбският патриарх Ириней е приет в болница във военната болница в Карабурма поради влошено здравословно положение в резултат на коронав...
Патриархът беше настанен в болничното заведение „ Карабурма “ през почивните дни с тежки затруднения, провокирани от сърдечна непълнота, напомня БГНЕС.
Ириней е на 90 години и на 5 ноември бе обявено, че се е разболял от ковид. На 1 ноември той участва на погребението на владиката Амфилохий, който умря от ковид. Погребалната гала се състоя в Съборния храм в Подгорица, а ковчегът на умрелия беше открит, а не затворен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР