Сръбският национален селекционер Младен Кръстаич не смята, че липсата му

...
Сръбският национален селекционер Младен Кръстаич не смята, че липсата му
Коментари Харесай

Кръстаич: Победа срещу Коста Рика ще ни даде допълнително самочувствие

Сръбският народен селекционер Младен Кръстаич не счита, че неналичието му на треньорски опит ще окаже въздействие върху представянето на тима в първия мач от футболния Мондиал 2018 против Коста Рика в неделя. Кръстаич не е водил отбор на клубно равнище, когато пое националите през октомври, ще направи формален дебют точно против централноамериканците на следващия ден в Самара.

" Това, че нямам треньорски опит, не е проблем, тъй като работя с експерти, които са се потвърдили из цяла Европа. Заедно сме от три седмици. Тренировките вървят чудесно и нямам терзания. Трябва да бъдем съсредоточени, виновни. Когато се видях с момчетата за първи път, им споделих, че би трябвало да бъдат релаксирани и да бъдат другари отвън терена, а в мачовете всеки би трябвало да поеме своите отговорности. Така можем да реализираме триумфи ", съобщи 44-годишният познавач.
When you look at the @twelve_football numbers it gets remarkably obvious who Mladen Krstaji should pick for his #Serbia starting XI vs #CRC.

Allow me to break it down with a pair of dilemmas #SRB manager might have been faced with.

https://t.co/J40lrCjbEZ pic.twitter.com/R4lrYJz5mV
— Miloš Markovi (@MiloseMarkovicu) June 16, 2018

Най-опитният в състава Бранислав Иванович може да стане футболистът с най-вече мачове за националния тим. Ако той играе в неделя, ще запише 104-о присъединяване за Сърбия. " Дай Боже, всичко да бъде наред с него, той ще усъвършенства този връх. Бранислав се е потвърдил в разнообразни клубове и е спечелил доста титли. Той е доста стимулиран и дава повече. Смятам, че и другите момчета ще се опитат да го зарадват на следващия ден.

Сърбите знаят, че победа против Коста Рика ще отвори съществено вратата към елиминациите. Бразилия е любимец в група " Е ", в която е още и Швейцария, като точно против швейцарците се чака да бъде директния конфликт за второто място. " Предстоящите мачове са най-важните от години за нашия народен тим. Но каквото и да се случи в неделя, основна ще бъде срещата с Швейцария. Надявам се да реализираме добър резултат, тъй като това ще ни даде спомагателна убеденост а самочувствие ", сподели още Кръстаич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР