Сръбският национал Лазар Самарджич говори за проваления си летен трансфер

...
Сръбският национал Лазар Самарджич говори за проваления си летен трансфер
Коментари Харесай

Самарджич за проваления трансфер в Интер: Не ставаше въпрос за пари

Сръбският национал Лазар Самарджич приказва за проваления си летен трансфер от Удинезе в Интер.

Грандът от Милано се бе схванал да заплати 15 млн. евро и да добави младока Джовани Фабиан за Самарджич. В изявление за седмичното списание на " Гадзета дело спорт " - " Спорт Уийк " Самарджич си напомни бурните събития към него отпреди близо два месеца.

" Знам какво се случи, само че към този момент е минало и не желая да приказвам повече за това. Не става въпрос за пари. Аз съм човек, който мисли положително, Удинезе е мощен тим, проведен клуб, в случай че остана още една година, това е съвършено за мен. Искам да изкарам един страховит сезон тук, а по-късно ще забележим. Не съм приказвал с татко си, нямаше потребност, тъй като към този момент знаех чудесно по какъв начин са се развили нещата ", разгласи Самарджич.

" Никога не съм разговарял със Симоне Индзаги, обаче когато се върнах в Удине, господин Сотил ми сподели: " Мислех, че ще те виждам единствено по малкия екран, с фланелката на Интер, а вместо това си тук. Щастлив съм. "

Сърбинът не се е отказал от концепцията да направи трансфер в по-голям клуб. " Готов съм да мина в топ клуб. На 21 години съм, най-вече след две години ще бъда още по-подготвен - и душевен и физически. На терена би трябвало да се подобря в атакуващите пространства. "

Самарджич има контракт с Удинезе до юни 2026 година И двата гола на „ фриуланите “ през сезона са негово дело.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР