Сръбският национал и бивш играч на Борусия (Дортмунд) Невен Суботич

...
Сръбският национал и бивш играч на Борусия (Дортмунд) Невен Суботич
Коментари Харесай

Бивш защитник на Борусия отива в Турция

Сръбският национал и някогашен състезател на Борусия (Дортмунд) Невен Суботич ще продължи кариерата си в турския Денизлиспор, заяви досегашният му клуб Унион (Берлин).

31-годишният Суботич пристигна през предходната година в Унион от френския Сент Етиен, като подписа контракт до 2021-а година. Но бързо се разбра след края на миналия сезон съглашението да бъде прекъснато и той да си тръгне като свободен сътрудник.

Първоначално се смяташе, че още през юли ще напусне, само че остана в тима. Суботич не взе присъединяване в първите две срещи от новото състезание и в този момент публично се раздели с стоманените от Източен Берлин. Изборът на новия му тим изненадва, тъй като Денизлиспор не се намира в по никакъв начин положително положение. Няколко футболисти напуснаха поради неизплатени суми по договорите, а един от локалните играчи не се върна след почивката и беше търсен с полиция.

Медиите в Турция настояват, че напълно скоро ФИФА ще преглежда каузи, заведени от някогашни играчи. Но това очевидно не тормози сърбина. "Тръгвам към ново предизвикателство. Изкарах една страхотна година в Берлин, споделя към този момент някогашният състезател на Унион пред формалната им страница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР