Сръбският наставник на Болоня Синиша Михайлович обяви днес много неприятна

...
Сръбският наставник на Болоня Синиша Михайлович обяви днес много неприятна
Коментари Харесай

Синиша Михайлович обяви лоша новина

Сръбският ментор на Болоня Синиша Михайлович разгласи през днешния ден доста неприятна вест. На 53-годишния експерт му се постанова още веднъж да влезе в болница за лекуване на левкимията, с която бе диагностициран през юли 2019.

“Бях посъветван да подхваща курс на лекуване ”, съобщи на конференция Михайлович. В началото на идната седмица ще би трябвало да си взема малко отмора и ще бъда признат в болница “Сант’Орсола ”. Зная, че съм в положителни ръце. За разлика отпреди 2 години и половина, в този момент съм по-спокоен. Зная какво би трябвало да направя и в този момент обстановката е друга, уповавам се, че ще всичко ще мине по-бързо в този момент. Ще направя всичко допустимо, с цел да преодолея това допустимо най-бързо, само че ще би трябвало да пропусна няколко мача. Вече разполагам с всичко належащо, с цел да проследявам тренировките и мачовете в стаята, където ще бъда настанен.

Terribile notizia annunciata da Sinisa poco fa in conferenza stampa: “La leucemia è tornata: la prossima settimana dovrò essere ricoverato, ma pronto a darle un'altra lezione... ”.
— Nicolò Schira (@NicoSchira)
Сигурен съм, че момчетата няма да ме предадат. Аз ще се боря с тях и съм сигурен, че и те ще се борят за мен. Искам да помоля почитателите на Болоня да ги поддържат и да им оказват помощ. Скоро ще бъда още веднъж с тима и с вас ”, обърна се към публицистите Михайлович, който води Болоня от януари 2019 година.

Болоня сега заема 12-о място в класирането на Серия “А ”, а в идващите си три срещи излиза против Милан, Сампдория и Ювентус. По всяка възможност в тези мачове тимът ще бъде воден от помощник-треньора Мирослав Танга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР