Сръбският нападател на Фулъм Александър Митрович получи наказание от осем

...
Сръбският нападател на Фулъм Александър Митрович получи наказание от осем
Коментари Харесай

Митрович изгоря за 8 мача заради червения картон срещу Манчестър Юнайтед

Сръбският нападател на Фулъм Александър Митрович получи наказване от осем мача поради държанието му по време на четвъртфиналния конфликт за ФА Къп против Манчестър Юнайтед, изгубен от " котиджърс " с 1:2 като посетител.

Във въпросния дуел Митрович бе дал задатък на лондончани, само че в 70-а минута " алените дяволи " получиха право да изпълнят дузпа, откакто Уилян спря с ръка на голлинията удар на Джейдън Санчо.

Главният съдия Крис Кавана прегледа обстановката с ВАР и не му остана друго с изключение на да уточни бялата точка и да покаже пряк червен картон на бразилеца.

Митрович обаче не беше с това решение, като разреши обидни реплики по адрес на съдията, а следствие и го изблъска, което разумно докара до изгонването на сърбина.

Недопустимото му държание обаче се отрази в доста сериозна глоба, като нападателят беше осъден да не играе в общо 8 срещи - три поради аления картон, още три поради физическата разпра с арбитъра и два спомагателни поради потреблението на циничен език. Освен това Александър Митрович ще би трябвало да заплати и солена санкция в размер на 75 000 лири.

Треньорът на Фулъм Марко Силва също не се размина без глоба, като той ще пропусне идващите два дуела на своя отбор, защото също си разреши да насочва реплики към Крис Кавана по време на мача на " Олд Трафорд ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР