Сръбският министър на транспорта благодари на българските граждани, институции и

...
Сръбският министър на транспорта благодари на българските граждани, институции и
Коментари Харесай

Сръбският министър на транспорта благодари за оказаната помощ след катастрофата на АМ Тракия

Сръбският министър на превоза благодари на българските жители, институции и държавно управление за спасяването на хората от авариралия на автомагистрала " Тракия " рейс. Вниманието и ангажираността на всички елементарни хора имаше доста добър отклик в Сърбия и ние сме доста признателни за това, сподели Томислав Момирович, който през днешния ден се срещна с българския си сътрудник Христо Алексиев.

По време на среща са разисквани тематики от общ интерес, свързани с превоз и енергетика. Пред нас следва интервал, който няма да е лек, поради войната. Енергийната рецесия, която чука на вратата ни е мотив да покажем нашето взаимоотношение и единение, сподели Момирович.

Христо Алексиев уточни, че е обсъждано България да обезпечи доставки на въглища за Сърбия по два метода - железопътен и по Дунав. По отношение на газовите доставки за България Алексиев съобщи, че задачата на държавното управление е за обезпечи газ на най-хубава цена. " Призовавам за по-малко идеология по тази тематика, тъй като не оказва помощ на хората, не ги топли ", сподели той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР