Сръбският гранд Партизан постигна втори пореден успех в сръбската Супер

...
Сръбският гранд Партизан постигна втори пореден успех в сръбската Супер
Коментари Харесай

Партизан продължава с добрата си серия под ръководството на Саво Милошевич

Сръбският гранд Партизан реализира втори следващ триумф в сръбската Супер лига. Това състезание е едно от дребното в Европа, което към момента се организира по график, само че без почитатели по трибуните.

Този следобяд " гробарите " на Саво Милошевич завоюваха визитата си на Вождовац с 2:1. Така някогашният отбор на Валери Божинов понижи изоставането си от водача Цървена звезда до осем точки, само че " звездашите " са с мач по-малко.

Първото полувреме на срещата приключи при нулево реми. Партизан дочака своя момент в 62-ата минута, когато се разписа Счекич. 180-секунди по-късно Боян Матич удвои преднината на гранда след асистенция на Стеванович.
 Президентът на сръбската футболна федерация е инфектиран с ковид
Президентът на сръбската футболна федерация е инфектиран с ковид

Сръбското състезание е едно от дребното в Европа, които не престават по график

В 68-ата минута Стойчев върна Вождовац в мача, само че до края защитата на гостите и стражът Владимир Стойкович удържаха своята нежна преднина.

Любопитното за домакините на този мач е, че играят своите срещи на покрива на един от огромните търговски центрове в Белград.

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът на сръбската футболна федерация Славиша Кокеза беше диагностициран с ковид.

ВОЖДОВАЦ - ПАРТИЗАН 1:2

0:1 Счекич (62 " ), 0:2 Матич (65 " ), 1:2 Стойчев (68 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР