Сръбските звезди Драгана Миркович и Лепа Брена ни идват на

...
Сръбските звезди Драгана Миркович и Лепа Брена ни идват на
Коментари Харесай

Мечтата на хиляди българи се сбъдва - двете най-големи от Сърбия идват

Сръбските звезди Драгана Миркович и Лепа Брена ни идват на крайници. Двете турбофолк изпълнителки ще се качат дружно на една сцена на 25 ноември в Арена София.

Драгана показа в изявление пред радио " Веселина ", че се познава от дълги години с колежката си и в никакъв случай не са били конкуренция, а приятелки. Така тя разсея спекулациите, че сред двете е имало напрежение.

Кралицата на балканската музика не отхвърли, че е най-заможна измежду сътрудниците си.

" Аз не виждам на себе си като на най-богата сръбска певица, работила съм, обичала съм, трудила съм се и мисля, че Бог ме е наградил. Това или се случва или не се, аз единствено живеех живота си. ", сподели тя.

" Сбъднала съм всички свои сънища. Получих повече от това, което мислех, че ще доживея. Аз съм непретенциозен човек да диря повече от това не ми отива. ", съобщи Кралицата на сърбежа.

" Коя е кралицата на сръбската музика, аз не мога да кажа, този въпрос не е за мен, а за публиката. ", сподели Драгана.

" Популярността за мен е повече тежка в сравнение с лесна, само че публиката е най-хубавата част от известността. ", добави турбофолк певицата.

Драгана Миркович показа, че би направила дует с български реализатор. Развълнувано съобщи, че обича положителните песни, положителните реализатори и постоянно е подготвена за хубаво съдействие.

Като за край Миркович издаде, че няколко неща я вършат същински щастлива. Това били фамилията й, публиката, хубавите и положителни неща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР