Сръбските власти трябва да защитят волята на своя народ, в

...
Сръбските власти трябва да защитят волята на своя народ, в
Коментари Харесай

Володин: Сърбия трябва да защитава волята на своя народ, в противен случай страната няма да съществува

Сръбските управляващи би трябвало да защитят волята на своя народ, в противоположен случай страната може да не съществува. Това написа ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в Telegram.

" Настоящите управляващи на Сърбия са длъжни да защитят волята на сръбския народ и избора на болшинството. Какво ще се случи в противоположен случай е добре известно на всички: страната може да не съществува ", написа още Володин.

Според него, щом Вашингтон и Брюксел не съумеят да „ доведат своите марионетки на власт “ в други страни, постоянно се разиграва „ добре прочут сюжет “: от Съединени американски щати и Европейски Съюз се вършат изказвания за изборни нарушавания и не -признаване на техните резултати, извън „ обстановката се разклаща, хората се извеждат на улицата, провеждат се опити за прелом “.

" Нищо ново. Всяка страна, която пази своята самостоятелност, пази националните ползи и полезности, е изправена пред такива провокации. Днес това се случва в Сърбия ", означи Володин. Той акцентира, че обединението на сегашния президент Александър Вучич е спечелила предварителните парламентарни избори.

„ Но хората не поддържаха тези, на които Вашингтон и Брюксел разчитаха “, сподели Володин.

„ Когато става дума за суверенитет, той се основава на правото на жителите независимо да възнамеряват бъдещето, да избират управлението и пътя на развиване на своята страна “, означи Володин. Председателят на Народното събрание добави, че представители на Парламентарната асамблея на ОДКБ са взели участие като наблюдаващи на изборите в Сърбия и не са установили нарушавания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР