Сръбските власти са установили причината за смъртта на Миодраг Йешич.

...
Сръбските власти са установили причината за смъртта на Миодраг Йешич.
Коментари Харесай

Изясни се причината за смъртта на Миодраг Йешич

Сръбските управляващи са открили повода за гибелта на Миодраг Йешич. Бившият треньор на ЦСКА, Литекс и Славия който почина тази заран при злополука на пътя сред Рума и Ярак във Войводина (Сърбия), е карал с несъобразена скорост. Има възможност също по този начин да е задремал зад кормилото.

" Има подозрения, че случаят е станал, тъй като Йешич е задремал зад кормилото на " Ситроена " си. Тъй като евентуално е карал по-бързо, към този момент е било късно да спре и е влетял непосредствено под камиона ", написа сръбският вестник " Курир ".

" Шофьорът на камиона се е движил в платното си и в един миг е забелязал автомобила да криволичи по основния път. Твърди се, че водачът на камиона се е опитал да избегне транспортното средство, само че не е съумял и " Ситроенът ", в който е бил Йешич, се е забил непосредствено в него ", добавя изданието.

" Колата е изцяло смачкана и е превозена от локален влекач за незабавен механически обзор ", обявиха проверяващите управляващи след нещастието с 64-годишния Йешич.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР