Сръбски митничари и гранични полицаи предотвратиха опит за контрабанда на

...
Сръбски митничари и гранични полицаи предотвратиха опит за контрабанда на
Коментари Харесай

Задържаха българин заради контрабанда на хладни оръжия в Сърбия

Сръбски митничари и гранични служители на реда предотвратиха опит за контрабанда на четири ножа, брадвичка и обичаен японски меч " катана ", открити в багажника на български жител, на граничния пункт Баймок сред Сърбия и Унгария, съобщи Танюг. Хладното оръжие е хванато през вчерашния ден при инспекция на багажника на автомобила, с който самичък е пътувал българинът.

На въпрос на митничаря дали има нещо за обявление той дал отговор негативно, само че след в детайли претършуване думите му били опровергани, предава Българска телеграфна агенция. На дъното на багажника, под багажа, митничарите разкрили текстилен калъф, цялостен с хладно оръжие, за което пасажерът споделил, че не знаел, че би трябвало да се заявява. В калъфа са открити четири ножа с дължина на острието 5 до 21 см, брадвичка `Roson` и обичаен японски меч " катана " с дължина на острието 60 см.
Сърбия: Черногорската мафия е възнамерявала убийството на Вучич
Лидерът на един от наркокланове от Черна гора е провел незаконна група за ликвидиране на сръбския президент Александър Вучич. Това...
Прочети повече
Администрацията на сръбските митници напомня на пътуващите, че би трябвало да заявяват всеки тип оръжие, което носят със себе си при прекосяването на границата, а също по този начин и че физическите лица не могат да внасят, изнасят или да придвижват директно през Сърбия оръжие без единодушието на способените органи.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР