Сръбски митничари и гранични полицаи предотвратиха опит за контрабанда на

...
Сръбски митничари и гранични полицаи предотвратиха опит за контрабанда на
Коментари Харесай

Сърбите спипаха нашенец с японски меч катана

Сръбски митничари и гранични служители на реда предотвратиха опит за контрабанда на четири ножа, брадвичка и обичаен японски меч " катана ", открити в багажника на български жител, на граничния пункт Баймок сред Сърбия и Унгария, съобщи Танюг.

Хладното оръжие е хванато през вчерашния ден при инспекция на багажника на автомобила, с който самичък е пътувал българинът.

На въпрос на митничаря дали има нещо за обявление той дал отговор негативно, само че след в детайли претършуване думите му били опровергани, предава Българска телеграфна агенция.

На дъното на багажника, под багажа, митничарите разкрили текстилен калъф, цялостен с хладно оръжие, за което пасажерът споделил, че не знаел, че би трябвало да се заявява.

В калъфа са открити четири ножа с дължина на острието 5 до 21 см, брадвичка `Roson` и обичаен японски меч " катана " с дължина на острието 60 см.

Администрацията на сръбските митници напомня на пътуващите, че би трябвало да заявяват всеки тип оръжие, което носят със себе си при прекосяването на границата, а също по този начин и че физическите лица не могат да внасят, изнасят или да придвижват директно през Сърбия оръжие без единодушието на способените органи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР