Сръбската секс бомба Тамара Джурич е сред вероятните участници в

...
Сръбската секс бомба Тамара Джурич е сред вероятните участници в
Коментари Харесай

Едрогърда фенка на Божинов и Бандаловски май ще заживее с Благо Георгиев /снимки/

Сръбската секс бомба Тамара Джурич е измежду евентуалните участници в третия сезон на риалити формата "Задруга ", в който се приказва, че ще взе участие и българската футболна звезда Благой Георгиев.
Благо е доста известен в Сърбия около изявите с в локалния футболен гранд Цървена звезда, а сходно на родния Биг Брадър, продуцентите очевидно са му намерили съпротива и ще го нервират с... фенка на "Партизан ". Джурич призна, по времето на Валери Божинов и Иван Бандаловски в отбора, че е луда фенка на "гробарите " и счита футболистите като цяло за много сладки и ще е забавно по какъв начин ще дели един покрив с Джизъса.
Риалитито би трябвало да тръгне през днешния ден в 21:00 часа, а към този момент се въртят 45 имена на евентуални участници, измежду които може да е и Благой Георгиев, преговарял допреди няколко дни с продуценти от телевизия Пинк, която ще излъчва шоуто.
Джурич към този момент има опит в риалити излъчвания, като взе участие в сръбското издание на "Фермата ", до момента в който Благо също знае какво е да го снимат по през целия ден след изявите си в родния Биг Брадър, където влезе с половинката си Златка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР