Сръбската полиция арестува в петък въоръжен мъж, заподозрян за в

...
Сръбската полиция арестува в петък въоръжен мъж, заподозрян за в
Коментари Харесай

Сръбската полиция арестува заподозрян за втората масова стрелба

Сръбската полиция арестува в петък въоръжен мъж, обвинен за в село покрай Белград при втората всеобща пукотевица в страната тази седмица, съобщи " Ройтерс ".

" Заподозреният У.Б., роден през 2002 година, е арестуван в покрайнините на град Крагуевац, той е обвинен в убийството на осем души и раняването на 14 през нощта ", се споделя в изказване на сръбското вътрешно министерство. Отбелязва се, че следствието продължава.

Очаква се президентът на Сърбия Александър Вучич да направи послание към нацията към 10:30 ч.

 Стрелба в учебно заведение в Сърбия: какви са законите за оръжие в страната Стрелба в учебно заведение в Сърбия: какви са законите за оръжие в страната

Според локални медии след спор късно през нощта в учебен двор обвиненият си тръгнал, само че след това се върнал с автомат и револвер, разкрил огън и е траял да стреля слепешката от кола, с която се е движел.Държавната телевизия RTS заяви, че измежду убитите са служител на реда, който не е бил на работа, и сестра му.

Около 600 сръбски служители на реда, в това число елитна специфична антитерористична част (SAJ) и жандармерия, участваха в издирването, заяви RTS.

Стрелбата в село Дубона, покрай град Младеновац, на 42 км южно от Белград, беше втората в балканската страна единствено за два дни.

В сряда девет души и рани седем други в учебно заведение в Белград, след което се съобщи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР