Сръбската певица Романа Панич и агентът по недвижими имоти Филип

...
Сръбската певица Романа Панич и агентът по недвижими имоти Филип
Коментари Харесай

Спипаха сръбска фолк звезда да обира банкомати в Австралия

Сръбската певица Романа Панич и сътрудникът по недвижими парцели Филип Мркайкич бяха задържани в Австралия по съмнение за обир на банкомати през март и април.

Според известия в медиите, Романа и Филип са били в Австралия с туристически визи. Когато им свършили парите, те решили обаче да вземат нещата в свои ръце, написа " Вечер ". Двойката сложили скимиращи устройства на три банкомата в Бризбейн, събирайки данни от 35 души. Разследващите обяснили, че с изключение на устройствата, които останали незасечени доста дълго време, двамата сложили към банкоматите и камери, които записвали данните, които хората вкарвали в банкомата, когато теглили пари. Устройството, което конфигурирали, разрешава на банкоматите да записват потребителите, без те да знаят.

Полицията претърсила хотела, в който са арестувани Романа и Филип, и намерила 23 500 австралийски $, за които подозират, че са откраднати. Романа беше наказана на 12 месеца затвор, като след два месеца има право да бъде освободена. Филип Мркайкич получил 14 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР