Сръбската фолк икона Цеца определено изпрати една интересна 2020 година.

...
Сръбската фолк икона Цеца определено изпрати една интересна 2020 година.
Коментари Харесай

Една горда и красива баба: Цеца зарадва с очарователно видео с внучето

Сръбската фолк икона Цеца несъмнено изпрати една забавна 2020 година. През лятото стана ясно, че Цеца и и синът й Велко са с позитивни проби за ковид. Първият тест на звездата сподели, че е негативен. Тя обаче си направи и PCR тест, който потвърди, че е инфектирана с ковид. За благополучие и двамата съумяха да се излекуват и в този момент се усещат добре.

В началото на юни пък Цеца стана баба на 46 години. Снахата й Богдана роди момче, което носи името Желко. Припомняме, че бебето е кръстено на починалия брачен партньор на Цеца - Желко Ражнатович - Аркан. Звезата на сръбската музика е повече от щастлива баба.  Съвсем скоро легендата на сръбската музика разгласява в Инстаграм клипче, на което баба и внуче са в уютна домашна атмосфера и се забавляват, гледайки в телефона.

Виж още:

Емоционалният миг е сниман по време на Коледа, която в Сърбия се чества на 7 януари, по остарелия Юлиански календар. На фрагментите виждаме, че дребният е гушнат от звездната си баба. " Коледна наслада… всеки има собствен личен репертоар. Слушам песента, той гледа телевизия “ – отбелязва певицата.

Новата 2021 година несъмнено започва сполучливо за Цеца. На 31 декември тя бе част от огромната новогодишна стратегия на сръбската социална телевизия, а коледните празници прекарва единствено с най-близките си и обичани хора. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/cecaraznatovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР