Сръбската фолк дива Теа Таирович извади нов хит, с който

...
Сръбската фолк дива Теа Таирович извади нов хит, с който
Коментари Харесай

Сръбският секссимвол Теа Таирович направи кавър на голяма БГ песен, преобрази се на Денерис

Сръбската фолк дива Теа Таирович извади нов шлагер, с който дава поръчка да разбие всички клувобе (ако работят) и през есента. 25-годишната знойна красавица показа новото си парче " Na Jednu Noc ". Във видеото Теа е пленена от яки мъжи, които я показват на своя водач, който незабавно се влюбва в нея, а тя прави това, което най-добре умее - да го ухажва. В мненията почитателите пишат, че Теа им приличала на Денерис Таргериан от " Игри на тронове ".

Виж още: Смях и доста закачки: Алпер Чочев за гаджетата, изневерите, парите и другарството с Диона 

Във видеото има доста секси визии, само че и много кръшни танци, които са типични за Теа, която залага напълно на фолк звучене и лъчение във всички свои части. Меломаните в мненията означават, че харесват доста песента и им харесва " българското звучене " на парчето, а в случай че се заслушате в припева, то съ ссигурност ще се досетите за един наш шлагер. Песента е кавър на " Въртележката " на Яница и по музика на Даниел Ганев.

Вариантът на Теа, който на български се споделя " За една нощ ", е също много добър, а самата сръбкиня споделя, че песента има супер движение и е време Балканите още веднъж да " горят " с парчето ѝ. 

Виж още: Еха! Това Криси Тейгън ли е? Моделката се похвали със странна естетическа процедура

Преди време едрогърдата Теа показа, че е осведомена добре с една от спортните ни звезди, а точно Григор Димитров. Не, двамата не се познават персонално (все още), само че не би имала нищо срещу да му попее песента " Луда по тебе ". " Песента " Луда по тебе " и в сръбски, и в български вид е безспорен шлагер у нас. Хората в нашия район знаят наизуст вашия вид и го пеят. Лично аз бих се радвала да имам една такава ария в бъдеще ", показа преди време Теа. Последно бе известно, че хубавицата няма гадже сега. Казвала е, че ѝ е мъчно да реши кои мъже са по-красиви – сърбите или българите. 

Изображение: https://www.instagram.com/tea_tairovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР