Сръбкинята Биляна Дол, с която са заедно от три години,

...
Сръбкинята Биляна Дол, с която са заедно от три години,
Коментари Харесай

Дъртото коте натиска Божинов за брак и бебе


Сръбкинята Биляна Дол, с която са дружно от три години, към този момент нямала самообладание да постави на пръста си венчална халка. Също като Валерко и тя има предходен брак с някогашния национал на Германия и сегашен треньор Томас Дол, чиято фамилия продължава да носи. Брюнетката към този момент е на 43 и няма никакво време за губене, пък и била обзета от неспокойствие да стане майка, писа „ Галерия “.

Появата на ново бебе ще трансформира Божинката в многодетен баща, защото той си има към този момент две деца – Валери и Никол, от връзките си с Алисия и Николета.

Валери обаче не крие, че е постигнал цялостна естетика в връзките си с Биляна: „ Тя е по-голяма от мен, има повече опит и когато стъпя изкривено, постоянно ми споделя къде бъркам. Разказах й в детайли моя живот. Тя го одобри. Познава и Алисия, и Николета. В положителни връзки е и с двете ми деца. При нас няма скрито-покрито. Заради някогашния си мъж тя схваща доста от футбол, идва на мачове, следи шампионата, интересува се, изобщо имаме доста допирни точки и тематики за диалози. Знае какво ми дава и лишава специалността. Няма напрежение, интриги и ревности. А когато човек е спокоен, може да мисли единствено за работа “, признава Валери, който заведе Биляна за празниците в Сърбия.

Двамата се срещат през 2015 година, когато Божинов играе за сръбския „ Партизан “. Срещата се състои в ресторант в Белград. Валери изнудва собствен съотборник да му даде телефонния номер на хубавицата, тъй като е мощно впечатлен от нея. Тогава Биляна има сериозен другар и не откликва на очакванията на Божинов и даже го счита за досадник.

8 месеца по-късно се разделила с гаджето си и решила най-сетне да излезе на вечеря с нашенеца, въпреки да била предизвестена за кофти славата му на коцкар. На въпросната вечеря сред тях пламва обич, поради която Валери спря да залита по дребни котета.

„ Казваха ми, че е коцкар, сваляч… Осъзнах, че е неправилно да се вслушваш в това, което споделят другите, без да си опознал индивида “, разсъждава метафизичен сръбкинята.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР