Square Enix и Bulkhead Interactive обявиха, че тяхната игра The

...
Square Enix и Bulkhead Interactive обявиха, че тяхната игра The
Коментари Харесай

The Turing Test излиза за Nintendo Switch през февруари

Square Enix и Bulkhead Interactive оповестиха, че тяхната игра The Turing Test ще направи напълно скоро премиерата си и за платформата на Nintendo Switch. Това ще се случи на 07.02.2020.

Анонсирана през март 2016, играта излезе за PC и Xbox One през август същата година и напролет на 2017 за PlayStation 4. Тя следва астронавтът Ава Тюринг, инженер от Националната галактическа организация, която е изпратена на луната на Юпитер, Европа, когато се схваща, че сътрудниците ѝ от тамошната станция са изчезнали мистериозно. На Ава ѝ се постанова да се оправи с разнообразни провокации, пред които изкуствения разсъдък на станцията я слага – загадки, които, както твърди той, единствено човек може да позволи. Играта получи положителни оценки от геймърите и медиите, които приветстваха чудесната визия на Turing Test, историята и механиките, употребявани от създателите ѝ. От филмовия откъс, анонсиращ Switch версията на играта не виждаме тя да идва с някакви характерни за конзолата на Nintendo добавки, като да речем HD Rumble.



„ Развълнувани сме да анонсираме, че от седми февруари ще можете да играете превъзходния пъзлър от първо лице The Turing Test на Nintendo Switch! “, написаха в края на предходната седмица в профила си в обществената мрежа Twitter Square Enix.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР