Square Enix анонсираха вчера нова игра от света на Life

...
Square Enix анонсираха вчера нова игра от света на Life
Коментари Харесай

Анонс на Life is Strange: True Colors

Square Enix анонсираха през вчерашния ден нова игра от света на Life is Strange. True Colors, както е нейното име, ще се създава не от Dontnod Entertainment, а от основателите на Before The Storm, Deck Nine Games. Играта излиза тази есен: на 10.09.

Life is Strange: True Colors ще показа напълно нов воин: Алекс. Тя се насочва към дребното градчес Хейвън Спрингс, където се събира още веднъж с брат си преди той да почине в тайнствен случай. Разследването на неговата гибел ще помогне на Алекс да преоткрие себе си и силите, които има. Алекс има способността да пресъздава страстите на хората, които среща. Това ѝ оказва помощ да ги схваща по-добре, само че също може да въздейства отрицателно на нейните лични страсти. Силата ѝ изиграва основна роля в хода на нейното следствие и разкриването на надълбоко заровените секрети на Хейвън Спрингс.

В Life is Strange: True Colors ще забележим и завръщането на един от героите в първата игра: Стеф, която ще е изключително близка с Алекс. Интересно разобличаване от страна на Deck Nine се явява това, че студиото работи по играта от 2017. Това удостоверява предходни клюки, че Square Enix и Dontnod са се разделили и това не е от скоро. Друга значима детайлност за играта е, че тя няма да следва станалия обичаен за Life is Strange епизодичен формат. Вместо това, играта ще е разграничена на сезони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР