Спукани гуми, изкривени джанти, разтропани коли и уплашени шофьори. Това

...
Спукани гуми, изкривени джанти, разтропани коли и уплашени шофьори. Това
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Смъртоносни дупки по АМ „Тракия“ до Пловдив застрашават животи

Спукани гуми, изкривени джанти, разтропани коли и уплашени водачи. Това са резултатите от прекосяване по сектора на Автомагистрала „Тракия“ сред Пловдив и Пазарджик, предава Марица. Масово седналите зад кормилото недоволстват от положението на пътната настилка и се канят да съдят АПИ.

„Днес на Автомагистрала Тракия, посока София-Бургас, межу Пазарджик и Пловдив. на тази хубост жена ми спука предна дясна гума. За благополучие не е потърпевша. Карайте деликатно в този сектор. Твърдо съм решил да осъждам АПИ и ще осведомявам, в случай че съумея. Бъдете внимателни“, е написал в обществените мрежи Веселин.

Постът му със фотоси провокира бурни реакции и десетки мнения. „Миналата седмица пътувахме от Бургас към София. В сектора от Бургас до Ямбол, през няколко километра имаше спрели коли (8-10 поне) със спукани гуми. Та не е единствено сектора при Пазарджик, ами си е съвсем цялата магистрала“, написа шофьорка.

„Магистралата е в извънредно положение!!! Карах с към 90/100 км! Потресена съм от неприятните условия и за всички налози такси и винетки които плащаме“, изрича мнение друга.

„И аз не съумях да я избегна тази. Направо ни изтракаха зъбите. Предна дясна беше под 1 атмосфера, когато спряхме в Пловдив. Аз също бих се включила към тъжба или каквото решите да вършиме против АПИ“, споделя трета шофьорка.

„Има на няколко места там сходни „капани“… през кажи речи 20 метра. И ние изтракахме на няколко пъти, в случай че не караш постоянно в тази посока е мъчно да се запомни къде са. За страдание, тези, от които зависи, очевидно карат в лявата лента и не са забелязали или пък считат, че хората са длъжни да си трошат колите по скъпите пътища“, написа мъж, който постоянно пътува по трасето.

„ Прибирайки се към Стара Загора, минах през дупката и гумата ми се пръсна. Спрях на към 400 метра от мястото ”, споделя друга шофьорка. Тя също е безапелационна, че ще търси правата си и ще претендира за оптимално обезщетение.

От АПИ изясняват, че са упълномощили на пътно-поддържаща компания да ремонтира проблематични сектори, който не са в положително положение и не са реконструирани от доста години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР