Спукана тръба предизвика наводнение на мазета в жилищна сграда и

...
Спукана тръба предизвика наводнение на мазета в жилищна сграда и
Коментари Харесай

Пловдивчани възхитени от ВиК заради бърза намеса при тежка авария в Кючука

Спукана тръба провокира наводняване на изби в жилищна постройка и улица в Кючука. Проблемът е зародил на 22 юни вечерта, когато живущите на бул. „ Никола Вапцаров ” № 93 забелязали, че се излива вода пред блока им, която влиза и към мазетата.
Прочетете още
Тогава медията ни се свърза с представителя на ВиК-Пловдив Йордан Чемишев, който съобщи, че при първа опция от сдружението ще изпратят екип, който да откри от къде потегля повредата и да я в профил.

Живущите в постройката оповестиха, че още на идващия ден чиновници на ВиК пристигнали на място и отстранили повредата, като увериха, че дежурните екипи са работили доста съответно и плътно.

„ Проблемът се реши още на другия ден. Всички участвали са възхитени от работата на дежурните - съответна и стегната. За страдание споделиха, че са един екип за 1/3 от града. Всички сме доста прелестно сюрпризирани от екипа и считаме, че и положителното би трябвало да бъде отразено ”, споделят пловдивчаните.

Чемишев съобщи пред медията ни, че повода за повредата е спукан тръбопровод на сградно водопроводно отклоняване, което свързва постройката с уличния тръбопровод.

Преди:



След:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР