Спукана тръба наводни пловдивска улица в квартал Христо Смирненски, а

...
Спукана тръба наводни пловдивска улица в квартал Христо Смирненски, а
Коментари Харесай

Спукана тръба наводни пловдивска улица ВИДЕО

Спукана тръба наводни пловдивска улица в квартал " Христо Смирненски ", а поданици на " Кючук Париж " останаха без вода през целия ден. За това алармираха читатели на „ Марица “. Инцидентът със спуканата тръба е станал на ул. „ Солунска “ наоколо до кметството на регион „ Западен “. Причината за повредата е остарелия етернитов водопровод, изясни инж. Антон Гълъбов от ВиК и добави, че още на следващия ден екипи на водното сдружение ще работят по отстраняването на казуса.



„ Подобни повреди ще стават още по-често, до момента в който не се подменят тръбите “, добави инж. Гълъбов. Водоподаването в региона на повредата ще бъде спряно на следващия ден, до момента в който тече отстраняването й. Очаква се чиновниците на ВиК да работят сред 9 и 15 часа. " За да стигнеш до спирката на градския превоз би трябвало да пресечеш цяла река ", жалва се пловдивчанка, живееща в квартал " Христо Смирненски ".

По-рано през днешния ден е било понижено водоподаването на високите етажи на блоковете, поради върховите проверки на помпена станция „ Север “, добави инж. Гълъбов.

Междувременно поданици на квартал " Кючук Париж " се обадиха до редакцията на " Марица " да се оплачат, че през целия ден в региона към Камела няма вода. " Не можем да се изкъпем, да сготвим, нищо. В 15 часа пристигна за малко и отново спря. Не можем и да се свържем с ВиК ", жалват се пловдивчани.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР