Спрямо 2 325-ма българи са използвани СРС-та през миналата година.

...
Спрямо 2 325-ма българи са използвани СРС-та през миналата година.
Коментари Харесай

Спрямо 2 325-ма българи са ползвани СРС-та миналата година, две са незаконни

„ Спрямо 2 325-ма българи са употребявани СРС-та през предходната година. Две са противозаконни “. Това сподели пред bTV ръководителят на бюрото за надзор на специфичните разследващи средства Пламен Колев.
Прочетете още
Шефът на бюрото за надзор на СРС-тата заяви за 2 случая, при които страната е употребила непозволено разследващи средства. 

„ Единият случай е обвързван с надвишаване на периодите, които са позволени от закона – 2+4 месеца “, сподели Пламен Колев. „ Другият случай е обвързван с недостатък в настояването, което не дава отговор на условията по закон. Единият от жителите е известен, че е бил обект на непозволено използване на СРС, а за другия следва “, уточни той.

Попитахме шефа на бюрото дали службите са знаели за непозволено наблюдаване и подслушване със специфични разследващи средства от частни лица и структури.

Достигали ли са до Вас сигнали, че е имало нелегално подслушване от страна на Петьо Еврото?

Не, не са постъпвали сигнали от тези хора, които ги приказват по медиите.

Възможно ли е да се случи без страната да знае?

Възможно е, тъй като знаете, че се внасят по разнообразни способи, дали е през формален канал или не. Всичко е допустимо, само че не би следвало е законно.

Освен за прилагане на противозаконни СРС-та някогашният следовател Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, е с обвиняване също и за насила. Той се търси от 31 май.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР