Спряхме се на Иво Атанасов, защото е изключителен професионалист, съдия

...
Спряхме се на Иво Атанасов, защото е изключителен професионалист, съдия
Коментари Харесай

Тошко Йорданов скочи на медиите и прогнозира: Ако ДБ, ИБГНИ и БСП не гласуват за нашето правителство - отиваме пак на избори

„ Спряхме се на Иво Атанасов, тъй като е извънреден експерт, арбитър с дългогодишна процедура, мисля, че е превъзходен избор “, това разяснява претендентът на Има Такъв Народ за министър председател Пламен Николов след връчването на осъществявания мандат на президента Румен Радев.

„ Когато президентът издаде декрет и когато има гласоподаване в зала, ще разберем кой какво гласоподава. Ясно е, че ние чакаме поддръжката на „ Демократична България “ и „ Изправи се, БГ! Ние идваме “, както и от Българска социалистическа партия, тъй като другояче сметките не излизат. С тях сме водили диалози, с тях сме постигнали консенсус, в случай че няма поддръжка, ще има избори, това е демокрацията “, съобщи от своя страна Тошко Йорданов.

Той бе гонен от публицистите с разнообразни питания, само че небрежно се шмугна в черна лимузина и дружно с Пламен Николов отпрашиха в незивестна посока. Все отново преди да затръшне вратата на колата дясната ръка на Слави Трифонов размаха пръст: Вие медиите сте отговорни, че Момчил Иванов се отхвърли от поста на правосъден министър. Ние му имаме вяра, само че в последна сметка той реши да се отдръпна. Вие публицистите сте повода ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР