Спряха всички проекти за област Пловдив! Това е пълен абсурд,

...
Спряха всички проекти за област Пловдив! Това е пълен абсурд,
Коментари Харесай

Дани Каназирева: "Новите" явно смятат да съборят държавата и да започват отначало

Спряха всички планове за област Пловдив! Това е цялостен парадокс, в действителност тоталният безпорядък и липса на отговорност са на всички места. Нито познават проблемите на нашата област, нито желаят да ги познават, нито ги интересуват. За това сигнализира Дани Каназирева , някогашен регионален шеф на ГЕРБ и определена за народен представител от ГЕРБ-СДС в 46-ия парламент.

" Изключително бях радостна от обстоятелството, че най-сетне ремонтът на пътя за Лилково и Ситово стартира и върви с ускорени темпове. Но през днешния ден беше спрян! Спрян е и пътят за Лъки, пътят от Асеновград до Кърджали, Асеновград Първомай също, както и от Асеновград до Садово. Още като регионален шеф поех ангажимент към хората и при започване на годината направих всичко, което беше в пълномощията ми, с цел да се заложат средства в годишния проект на АПИ за 2021 година и тези пътища да бъдат ремонтирани ", напомни тя във фейсбук профил.

" За Лилково пътят – с уголемение на пътното платно, подсилване на свлачищата и подпорните стени, отводнителните канали и всичко, което е належащо. Населението тук го заслужава и аз благодаря на сдруженията " Заедно за Лилково " и " За Ситово ", които повярваха в мен. За мен е значимо поетите задължения да се извършват ", уточни още Каназирева.

И съобщи със страдание, че новата власт освен не траяла с реализацията на целия план, който включва пътя чак до област Смолян, само че и спряла първия стадий на ремонта, който хората от години чакаха..

" Ей по този начин с едно писмо месеци труд отиде напразно. Явно считат да съборят страната и да стартират изначало т. нар “нови ”, безапелационна е Каназирева.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР