Спряганият за завръщане на „Герена“ Станимир Стоилов се е заловил

...
Спряганият за завръщане на „Герена“ Станимир Стоилов се е заловил
Коментари Харесай

Станимир Стоилов ще залага на българи в селекцията на Левски

Спряганият за завръщане на „ Герена “ Станимир Стоилов се е заловил със селекцията за новия сезон и съвсем е подготвен със листата с футболисти, които желае да бъдат привлечени. Ако договарянията за промяна на собствеността на клуба завършат сполучливо, Мъри ще се завърне след 13 години в Левски. Очаква се идната седмица да има развръзка по тази тематика.

Желанието на българския експерт е да направи селекция от перспективни български играчи. В листата му е и атакуващия халф на Черно море Илиан Илиев, макар че треньорът му и негов татко отхвърли информацията. Стоилов ще продължи да постанова Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков и Мартин Петков. За момента не се планува привличане на скъпоплатени чужденци, а в случай че се стигне го привличане на иностранци, то те би трябвало да бъдат качествени, които да вдигнат класата на отбора.

В момента чужденците с контракти в Левски са централния бранител Начо Монсалве и нападателя Билал Бари, като оставането на последния на „ Герена “ е под сериозна въпросителна. С изтичащи контракти са Звонимир Микулич и Драган Михайлович, само че „ сините “ желаят да ги задържат. Очаква се напълно скоро нови контракти да подпишат братята Борислав и Радослав Цоневи, Мартин Райнов и Анриан Краев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР