Спряганият за следващ съперник на Кубрат Пулев - Дилиан Уайт,

...
Спряганият за следващ съперник на Кубрат Пулев - Дилиан Уайт,
Коментари Харесай

WBC нареди на Уайт и Ортис да определят претендент за титлата на Уайлдър


Спряганият за идващ противник на Кубрат Пулев - Дилиан Уайт, получи разпореждане от Световния боксов съюз (WBC) да се изправи против Луис Ортис, с цел да бъде избран "втори формален претендент" за международната купа на Дионтей Уайлдър.

Уайт е първи в ранглистата на WBC и се надяваше да получи пряк мач с Уайлдър, само че организацията съобщи, че първи кандидат за момента е Доминик Бризийл, а Уайт и Ортис би трябвало да дефинират втория подобен. По-вероятно остава британецът първи да се изправи против Пулев, с цел да бъде избран формалния кандидат за пояса на Международната боксова федерация, който сега е владеене на Антъни Джошуа. "Искам този мач. Вярвам, че мога да победя Пулев с лекост. Това ще бъде един огромен мач в зала О2", разяснява Уайт неотдавна.

Очаква се представителите на Уайлдър и Джошуа да се срещнат в края на тази седмица в Ню Йорк, с цел да обсъдят организирането на мач, който ще дефинира безспорен международен първенец в тежка категория. Ако се стигне до съгласие, този мач ще бъде с преимущество пред всички отговорности на двамата да пазят своите пояси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР