Спряганият за нов собственик на Левски, Джо Диксън, обяви плановете

...
Спряганият за нов собственик на Левски, Джо Диксън, обяви плановете
Коментари Харесай

Джо Диксън обяви плана си за Левски

Спряганият за нов притежател на Левски, Джо Диксън, разгласи проектите си за осъществяването на голяма инвестиция, в размер на 250 милиона лв.. Той удостовери, че желае да изготви план, посредством който столичният гранд да може да се трансформира в самоиздържащ се клуб в околните години.

„ От към шест месеца преговаряме. Това е най-голямата спортна марка в страната. Генерално, положението на спорта в Европа в източната ѝ част демонстрира по този начин, че този бизнес модел не е резистентен. Идеята е да влагаме средства освен в построяването на нов стадион, а и на търговски център. Причината за това е, че гледаме на тази инвестиция в дълготраен проект и този футболен клуб да може самичък да се устоя. Независимо дали аз съм притежател или някой различен желая да се изкарват средства без да е належащо вложител да влага непрекъснато пари и считам, че това е добре. Не съставлявам никого”, продължи Диксън.

„ Доколкото ми споделиха юристите, сега всичко. Акциите ще бъдат в България и сдружение и ще бъде следено от Съединени американски щати. То е моя благосъстоятелност и ще се управлява от мен. Срещнахме се с Мъри Стоилов и Наско Сираков. Вторият ще остане като президент в клуба. Господин Стоилов е нашият първи избор за треньор, той е желаната фигура. Сега сме в договаряния с него, знаем, че скоро стартира подготовката. Знаем и триумфите на Стоилов със Сираков и имаме вяра, че след този сложен интервал би трябвало да подсигуряваме на почитателите нещо положително с вяра, до момента в който започваме по-агресивно с проектите по плана за създаване на нов стадион”, продължи Диксън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР