Спряганият за Левски - Давид Бабунски - се записа да

...
Спряганият за Левски - Давид Бабунски - се записа да
Коментари Харесай

Спряган за Левски започна да учи за треньор

Спряганият за Левски - Давид Бабунски - се записа да кара курсове за треньор. Халфът участва на семинар в Северна Македония малко преди вчерашната контрола на югозападната ни съседка с Армения (3:1). 29-годишният футболист остана неизползвана запаса от селекционера Благоя Митревски, написа " Тема спорт ".

Бразилският сътрудник Джери Перейра показа, че още веднъж ще оказва помощ със селекцията на сините. Той е подготвен със лист с играчи, които ще предложи на столичани. Перлата в него е точно Давид Бабунски. Халфът сега е благосъстоятелност на унгарския Мезьокьовешд, като договорът му изтича през лятото на 2025 година, което може да се окаже спънка. Предимството на северномакедонеца е, че има испански паспорт и няма да заема място на състезател отвън Европейски Съюз.

Джери Перейра има съществена заслуга за идването на бразилците в Левски. Той спомогна за привличането на Цунами, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан, като е уверил сините, че ще спомогне Бабунски да няма пречки да приключи контракта си в Унгария.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР