Спряганият за кандидат-премиер на ИТН Петър Илиев е бил в

...
Спряганият за кандидат-премиер на ИТН Петър Илиев е бил в
Коментари Харесай

Спряган за кандидат-премиер на ИТН е бил в борда на фирма, купена впоследствие от майката на Пеевски

Спряганият за кандидат-премиер на Има Такъв Народ Петър Илиев е бил в борда на Краун Медия преди компанията да бъде купена от Ирена Кръстева, майката на Делян Пеевски.

профилирания уебсайт за следствия Bird на своята Facebook страница. Проверката може да се направи от всеки през.


 Неофициално: Ето кой е претендентът за министър председател на партията на Слави Неофициално: Ето кой е претендентът за министър председател на партията на Слави
Най-вероятно юристът Петър Илиев ще бъде препоръчан от „ ИТН “ за министър-председател, оповестяват източници от пар...

Малко по-рано излезе информация, че от „ ИТН “ за министър-председател, оповестяват източници от партията на Слави Трифонов.

В 17 ч. през днешния ден той ще отиде да получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. Срокът за осъществяването му е седем дни. Неофициална информация за номинацията му има от няколко дни, само че от " ИТН " отхвърлят да разгласят името му.

Петър Илиев бе претендент за правосъден министър в първия проектокабинет на партията с претендент за министър председател Николай Василев.

Тогава водачът на партията Слави Трифонов го показа с думите: " На 43 година, приказва четири езика. Юрист, приключил магистратура в Софийски университет " Св. Климент Охридски " с цялостно отличие.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР