Спряганият от ПП и ДБ за следващ кмет на София

...
Спряганият от ПП и ДБ за следващ кмет на София
Коментари Харесай

Спряган за кандидат-кмет на ПП и ДБ пие норвежка бира с популярен бизнесмен

Спряганият от Политическа партия и Демократична България за идващ кмет на София Васил Терзиев (един от съоснователите на “Телерик ”) се щракна с Андрей Бъчваров в известна норвежка бирария, осведоми ни четец на Tribune. Бизнесменът Андрей Бъчваров е прочут в общественото пространство като IT-специалист, бизнесмен и масон.

Снимката му с Васил Терзиев е оповестена във Facebook. Напомняме, че известният софтуерен специалист Васил Терзиев избави “Продължаваме смяната ” от банкрут след отдръпването на някогашния министър на превоза Николай Събев като стана спонсор на групировката на Кирил Петков. Според осведомени се чака Васил Терзиев да подкрепя Политическа партия с към 250 000 лв. месечно, както и самичък да финансира кметската си акция. Последната информация гласи, че Демократична България са склонили да поддържат претендента на Политическа партия, пренебрегвайки даже еквивалента му в ДБ-Георги Илиев, който е главен спонсор на групировката и нейн създател.

Според информация на Tribune Демократична България и Политическа партия са предложили на Борис Бонев да не взе участие в кметската конкуренция в подмяна на това да заеме поста ръководител на Столичен общински съвет. Неучастието на Борис Бонев било изискване, сложено персонално от Васил Терзиев. Ако Бонев склони да подписа договорка против апетитния пост, Терзиев съвсем несъмнено ще стане кмет на София. Или най-малко по този начин си мислят в “Продължаваме смяната ”. Но дали не си вършат сметки без кръчмаря?

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР