Спряганата за гадже на Кирил Петков-Лена изненада с постъпката си Лена

...
Спряганата за гадже на Кирил Петков-Лена изненада с постъпката си
Лена
Коментари Харесай

Без срам: Гаджето на Кирил Петков се върна при годеника си


Спряганата за гадже на Кирил Петков-Лена изненада с постъпката си

Лена Бориславова, която бе забъркана в любовна спекулация с екс премиера, направи нещо необикновено.

Тя още веднъж се е върнала при годеника си Мирослав Иванов.Преди дни шавливата някогашна говорителка на Петков била на посетители на родителите на Миро в родния Ямбол.

Според локалните тя била посрещната от свекърва си и свекър си, като преди този момент връзките им били мощно влошени.

Тези, които познали юристката, били шокирани от нейното наличие и топлото й отношение с Миро.За последно Лена се появила в Ямбол при откриването на формален офис на „ Продължаваме промяната “, само че и тогава тя и свекърва й Димка били на голямо разстояние идна от друга и си мятали не изключително ласкави погледи.

След като стопили ледовете с Миро и родителите му, Лена демонстрирала голямата си любов към годеника си и в столицата. Двамата били засичани да се гушкат  и целуват в центъра, както и в столични молове.

Столичани били изумени от непукизма на Лена Бориславова. Само преди месеци абсурден клип, на който Кирил Петков я  опипва по задницата, провокира възмущението на хората. Докато бе в политиката, от която се отхвърли непринудено при последните избори, брюнетката бе свалила и големия си годежен пръстен от Мирослав. Сега обаче още веднъж се пери с него, като не стопира да сипе всеки ден във Facebook блудкави слова и клипчета какъв брой доста обича годеника си и какъв брой е щастлива с него, потресени са в обществените мрежи.

Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР