Спринтьорката ни Ивет Лалова се включи в Шоуто на Николаос

...
Спринтьорката ни Ивет Лалова се включи в Шоуто на Николаос
Коментари Харесай

Ивет Лалова за карантината, олимпиадата и менюто за Великден

Спринтьорката ни Ивет Лалова се включи в " Шоуто на Николаос Цитиридис " от вкъщи си и показа със феновете по какъв начин прекарва времето си в условия на пандемия от ковид. Атлетката страда поради възбраните за спорт навън, само че се надява насилствената пауза да не се отрази доста отрицателно. Ивет е безапелационна, че разпоредбите би трябвало да се съблюдават от всички, с цел да отмине по-бързо опасността. Водещият се опита да я предизвика с въпрос дали пие бира, само че Лалова го остави без отговор.

" Не може нищо да ме спре да спортувам, тъй като в случай че ме е мързяло, нямаше да стигна до олимпиада. Когато ме е мързяло, тъй като всеки човек има такива моменти, на сцената излиза дисцпилнита.
За Великден подготвих опростено меню. В момента у дома има доста храна, другари с заведения за хранене ни пращат. Опитах се да направя козунак без захар, защото сега се пробвам да понижа захарта. От четири месеца съм в София, тук прекарахме Великден - и католическия, и православния. Тази година беше по-различно поради обществената изолираност. Симоне беше тук от самото начало. Той схваща от ден на ден български и става рисков. Неговите близки в Италия са добре, само че към този момент са изнервени. Те живеят покрай Милано в Ломбардия и е доста тежко.

На първо място сме хора и разпоредбите би трябвало да важат за всички. Само в три страни спортистите упражняват обикновено, като една от тях е Австрия. Сега чакаме при започване на май да се разхлабят ограниченията. Ще има тежки последици за професионалните спортисти, има случаи и на контузени, тъй като са бягали на улицата.
В много огромни интервали от времето не върша коремни преси. Те се поддържат от бягането. Дали бих се влюбила в неатлет, в човек с коремче? Любовта е сляпа.
Покрай непрекъснатото другарство посредством видео се погрижих за по-доброто осветяване у дома, защото в един осъзнах, че на екрана се виждам единствено като контур. Сега се пробвам и да пиша.
Дано нещата се пооправят. Със сигурност тази изолираност ще докара до смяна в резултатите. Олимпиадата наподобява надалеч, само че в действителност е близо. Мисля за Токио 2020. Когато разбрах, че я местят си споделих, че не преставам. Малко са спортистите, които се отхвърлят година преди олимпиадата, а аз имам не една, а две квоти. Първата ми работа след нормализиране на обстановката ще е да излезем някъде с родителите ми и околните ", показа Лалова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР