Спри, моля те! Не! Не стреляй!“. Това крещяла обезумяната красавица

...
Спри, моля те! Не! Не стреляй!“. Това крещяла обезумяната красавица
Коментари Харесай

Обезумялата от ужас Симона крещяла на Михаил: Спри, моля те! Не! Не стреляй!

„ Спри, апелирам те! Не! Не стреляй! “. Това крещяла обезумяната хубавица Симона Тодорова към 37-годишният Михаил Станчев, откакто той умъртвил хазартния необут Коста Николов и насочил оръжието към нея, написа „ Телеграф “, представен от Блиц. Според очевидци щом проехтели първите изстрели, тя се пробвала да излезе от колата и да спре убиеца. След като Михаил изпразнипл пълнителя в Миджурина, той презаредил и стрелял още веднъж, само че този път насочил дулото против Симона.

Нито обезверените ѝ крясъци, нито молбите за благосклонност, трогнали стрелеца. След като се убедил, че двете му цели са премахнати, нападателят отпрашил с мръсна газ. Сигналът до 112 е подаден от жена, допуска се, че Симона сама, със сетни сили е набрала незабавния телефон, преди да изгуби схващане.

Четири часа по-късно убиецът бе арестува като на кино при опит да песече границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “. 37-годишният Михаил Станчев се придвижвал с лек автомобил „ Опел Корса “, който взел от брат си Николай,. Михаил е от Ямбол, само че от доста години живеел в Бургас, а през лятото работел главно в Слънчев бряг и Несебър. Цанил се като водач, пощальон и охранител, бил и пиколо. В момента работел в частна компания за туристически услуги и събирал оборотите. Преди време е бил водач на някогашен началник на общинския съвет в Несебър. При обиска в него е открит законно притежаван револвер „ Макаров “, с който се сдобил при предходна служба, Ако михаил бъде приет за отговорен, го грозят от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР