Спретнато сгънати дрехи, представляващи 247-те души, убити чрез престъпление с

...
Спретнато сгънати дрехи, представляващи 247-те души, убити чрез престъпление с
Коментари Харесай

Протестът на Идрис Елба срещу престъпление с нож с дрехи за всеки от 247-те души, убити миналата година

Спретнато сгънати облекла, представляващи 247-те души, убити посредством закононарушение с нож предходната година, бяха положени пред Народното събрание, когато депутатите се върнаха на работа.

Актьорът и музикант Идрис Елба, който започва акцията Don’t Stop Your Future, призоваваща за незабавна възбрана на мачете и по този начин наречените зомби ножове с огледалото, застана измежду облеклата. 51-годишната звезда от Лутър сподели, че полицейските пълномощия като прекъсване и претършуване не изкореняват закононарушенията с нож, защото той предизвести, че казусът е „ по-дълбок “ от това.

„ Има твърди обстоятелства, които прекъсването и претърсването могат да оказват помощ малко помощ, само че това не изкоренява казуса ", сподели той. " Трябва да помислим малко по-дълбоко от това. Не става въпрос единствено за прекъсване и претършуване... Някои деца носят тези ножове, тъй като са уплашени, а други носят ножове, тъй като по този начин се усещат по-защитени. Спирането и търсенето ще свършат известна работа, само че би трябвало да изтеглим лука още малко обратно и да раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР