Спрете всичко! Виктор Стоянов събра Алекс Гърдева и новата си

...
Спрете всичко! Виктор Стоянов събра Алекс Гърдева и новата си
Коментари Харесай

Бивша и настояща на едно място: Виктор Стоянов събра Алекс и новата му на едно място

Спрете всичко! Виктор Стоянов събра Алекс Гърдева и новата си другарка на едно място. Риалити звездата се събра с изгората си от " Ергенът ", само че не беше самичък, а пред погледа на новата си Мария Тарашманова, с която са дружно от пролетта.

Е, наподобява, че любовните трепети сред Милото и психоложката от дълго време а избледняли, а и Алекс заряза демонстративно Виктор. Припомняме, че Стоянов не предприе нищо, с цел да отбрани Алекс от нападките на Виктория Капитонова, която обаче получи мега хейт в нета, от който още мъчно се съвзема.

Виж още: Анорексия ли? Галена сподели тяло на гръцка богина и много здрав тип на инат на хейта

Оказва се, че тримата са били в компанията на Ева и техен другар. Петимата са отишли в киноцентъра, където сега има невероятни коледни събития, а на Нова година се ортанизира голямо празненство. Якото е, че всичко се случва сред декорите, на които са снимани много холивудски продукции.

Виж още: Без долни дрехи край елхата! Малката се пусна по кожена рокличка, сподели къде живее

Очевидно е обаче, че Алекс и Мария се схващат добре, а посред им няма никаква завист или злоба. Двете даже са се гушнали една до друга, само че признаваме, че щеше да е по-интересно, в случай че Алекс бе от другата страна на Стоянов. 

Иначе новите риалити звезди се приготвят трепетно за празниците. Алекс Гърдева обаче все по този начин настойчиво крие има ли си другар, само че е съвсем несъмнено, че не е сама. 

Виж още: " Копаеш дъното, дерибей ": Хейт се лее по Генчо, назовават го селяндур, дребна душа и комплексар 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР