Спрете всичко! Не, Преслава и Галена на са BFF отново,

...
Спрете всичко! Не, Преслава и Галена на са BFF отново,
Коментари Харесай

Дуетът на дивите! Преслава взриви нета с уникална изненада от участие

Спрете всичко! Не, Преслава и Галена на са BFF още веднъж, няма да ги забележим повече в дует, само че се случи нещо по-яко. Кралицата на поп-фолк жанра у нас се събра с кралицата на поп музиката - Мария Илиева.

Не знаем по какъв начин се е случило, не ни и интересува, само че Преслава показа супер крепко видео от присъединяване, на което двете певици са се събрали на сцената за едно общо парче.

Виж още: Гледаме цялостния филмов откъс за новия филм на Кристофър Нолън преди " Аватар: Природата на водата "  

Мария и Преслава пеят дружно шлагер парчето " Лъжа е ", което си остава като едно от най-яките за поп-фолк жанра. Рок баладата на Преслава явно е добре позната на Мария Илиева, която се оправя доста добре с песента.

Официално ще стартираме подписка, която да принуди двете звезди да създадат същински дует през 2023 година Искаме това да се случи и толкоз! Песента може и да не стане шлагер, само че няма нищо. Ние ще настояваме това да се случи.

Виж още: Изневери, зависимости и болежка: И Сузанита проговори за фамилния скандал 

Наскоро Преслава се завърна от концерт в Лондон, където разруши българската общественост. В чалга средите се шушука, че топ звездата на " Пайнер " се върнала с много пачки, които ще вложи в нова ария и клип. 

Виж още: И Мирела пропя! Звездата от " Игри на волята " пуска до дни дебютното парче

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР